måndag 28 juli 2008

Frisörsvånda

Egentligen gillar jag att klippa mig, men jag drar mig ändå för det eftersom de frisörer jag stött på verkar ha väldigt svårt att förstå instruktioner. Seriöst, om du var en frisör och det kom in en kille med min mustasch, hade hängslen och löskragsskjorta, då skulle väl du fatta att han inte ville ha en lite rufsig pop-frilla, utan en gammaldags strikt klippning. Men tyvärr är det inte du som är frisören, utan någon som inte förstår sig på att olika människor vill klippa sig olika. Om någon har något bra tips på frisör i stockholmsområdet som inte kostar gräsligt mycket vore jag oändligt tacksam. Jag är beredd att ta mig så långt SL sträcker sig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tillåt mig rekommendera Storkyrkobrinkens frisersalong vilken, som namnet antyder, ligger på Storkyrkobrinken i Gamla stan, nära den ände som slutar nere vid Myntgatan. Frisörerna är två äldre herrar som normalt inte använder sig av tidsbeställning eller liknande moderniteter. Du kan lugnt överlämna både hår och mustasch i deras vård. De har också ett mindre sortiment av nödvändigheter som Azymol Stimulus, Aqua Vera, mustaschvax och hårborstar med svinborst till försäljning. Priserna är moderata.
Vid mitt första besök (för tiotalet år sedan) sade de sig ha klippt alla svenska statsministrar sedan Tage Erlander. Efter en stunds samtal visade sig detta vara fel; de hade glömt Ola Ullsten. Men vem har å andra sidan inte det?

Kristoffer Lindh sa...

Grymt tips, jag ska testa.