torsdag 28 augusti 2008

Äntligen ett soffbord!

Nu har vi äntligen hittat ett fint soffbord! Jag köpte det av ett äldre par i Farsta och tog hem det på tunnelbanan. Gud vad fint det är, lägenheten känns liksom komplett nu, även om det saknas en hel del...

9 kommentarer:

Bondhustrun sa...

assnyggt! Nu får ni skaffa några matchande snygga coasters också så att det inte bli ringar när ni sitter där och dricker punsch eller nåt. :)

Maria ♥ sa...

Perfekt! Jag ser framför mig en virkad duk och en liten vas med blommor i.

Kristoffer Lindh sa...

Coasters, virkad duk och vas. Klart vi ska fixa det! Jag tänker mig att man ska ha olika dukar för olika årstider. Tänk er en julduk och en påskduk! Underbart.

Anneli sa...

Matchar lägenheten dig, så vill jag komma och se hur du bor. För av möblemanget på bilden att döma är det fint :)

Kristoffer Lindh sa...

Den börjar arta sig i alla fall även om det inte matchar till punkt och pricka. Jag bor ju bara 10 minuter från kansliet nu vettu.

Julia sa...

Grymt snyggt! Jag kollar efter snyggt soffbord på blocket nästan varje dag, men utbudet här i obygden är lite dåligt, och dessutom har jag och maken inte riktigt samma uppfattning om vad som är snyggt alla gånger ;)

Knit-Marie sa...

Kompletterar bondhustruns inredningstips med:
antimakasser på fåtölj och soffa!
Jag blir så nostalgisk av bilden. Det är som att vara tillbaka i mormors lägenhet, där jag växte upp.
/Liten tårfylld suck/

Knit-Marie sa...

Glömde nästan:
en Asparagus, en Aspidistra och en palm måste ni ha. Gärna också en blomsterlönn och några Streptocarpus/Kornettblommor.

Kristoffer Lindh sa...

Julia: Alla kan inte ha lika bra smak.

Knit-marie: Vi har palm och blomsterlönn. Vi har varit sommarvakter åt en kornettblomma också. Vi tänker i samma banor här... Antimakasser kan bli overkill, men det är ju mustigt.