fredag 22 augusti 2008

Vissa människor.

Vad är det som driver människor att lämna spydiga puckokommentarer på andras bloggar? Ni som håller på med det kan väl sluta läsa bloggar om ni tycker att dom är så larviga och sluta med dessa lågpannade kommentarer. Patetiskt är ordet.

13 kommentarer:

Dawid sa...

Folk kommer alltid att skriva dumma kommentarer på bloggar. Som bloggare har man valet att ta bort de kommentarerna, men det vill man oftast inte, eftersom kommentarerna bevisar dumheten hos de som skrivit dem.

Jag hade en humorblogg där jag försökte vara rolig genom att göra grova låtsascitat från kändisar. På bloggen skämtade jag om incest och homosexualitet etc, men det var inte förrän jag skrev om Idol-Danny som något verkligen hände.

Jag skrev Idol-Danny-inlägget för drygt ett år sedan och det kommer i genomsnitt en ny kommentar i månaden till det inlägget från folk som är upprörda och de fattar helt enkelt inte att jag försökte skämta.

Fast det är klart. Inlägget är faktiskt inte ens lite kul.

Anonym sa...

Med tanke på det skakande Fritzl-fallet i våras tycker jag inte alls att det är särdeles roligt att skoja om incest Dawid. Och såvida du inte själv är homosexuell tycker jag det är fel att driva med det också.

Förresten, vad tjusig du är i dina undertröjor Kristoffer. ;-)

/Anna-Carin Berntsson

Kristoffer Lindh sa...

Jag är av åsikten att man får skämta om vad som helst. Jag tror att ämnen man inte tillåter folk att skämta om bara blir stigmatiserade. Jag kan dock förstå och respektera folk som är av motsatt åsikt (nu blir jag säkert anklagad igen för platityder, men jag är bara ärlig). Tack för komplimangen Anna-Carin.

Dawid sa...

Anna-Carin, för det första så skrevs incestskämten innan världen visste något om Fritzl-fallet. Dessutom så anser jag att det skulle vara mer humorvärde i att skämta om det nu när Fritzlfallet är känt. Kanske inte mer humorvärde för mig, men för folk generellt. Att inte kunna skämta om tabun och tragedier är lite omoget.

Det blir lite tråkigt också när det bara är judar som får skämta om judendomen och svarta som får dra rasistiska skämt. Jag känner både judar, svarta och homosexuella, men om de inte lät mig skämta om dem som de skämtar om mig så skulle jag inte vara kompis med dem.

//Dawid

Anonym sa...

Det är ju väldigt lätt för dig som (vit?) man att säga så. Det är faktiskt bra mycket fulare att sparka neråt än tvärtom.
Jag kan inte förstå att dina etniska vänner tillåter dig att skoja så om dom.

/Anna-Carin Berntsson

Little Peaché sa...

Sv: Håller helt med Kristoffer! =) Men tur för mig så har jag inget behov av dyra saker. Vackra saker står mig närmre... men de behöver ju heller inte vara dyr. Och ibland kosta ingenting alls!

kram på dig hjärtat

Tom Andersson sa...

Jag kommer nu att lägga mig i då jag tror mig vara av samma åsikt som Dawid.

Anna-Carin, Dawid är även han etnisk och sparkar inte nedåt, då jag inte tror att Dawid anser sig vara av högre status än hans judiska/svarta/vadsomhelst vänner.

Dock är det ju skildad på skämt och skämt. T.ex blir jag irriterad om någon drar "vad är det för skildnad på en svart och en basketboll?". Dock skrattar jag åt skämt om hur judiska mammor aldrig blir nöjda eller hur ryssar alltid har en enkel men trubbig lösning på alla problem.

/Tom Andersson

P.S märkte att jag inte vidrört postens ämne överhuvudtaget, ursäkta mig...

Anonym sa...

Ja det är förstås eländigt när pöbeln inte förstår sig på humor.
Men Kristoffer: I egenskap av ung stofil borde du uppskatta klagande griniga kommentarer. Stofiler älskar ju att grina. Var lite genuin för fan.

XMZIWOUE, VAD ÄR DET FÖR FÅNIGT ORD?

/Everth Agel Esbjörnström, Borlänge

Anonym sa...

Ni som uppskattar inte fullt så unga farbröder borde ta er en titt på http://stenronk.webs.com

Nu kanske ni tror att det här rör sig om någon sorts pornografi. Det gör det altså inte.

Kristoffer Lindh sa...

Det kanske är det som är problemet: Att jag inte är stofil. Jag ger så klart sken av att vara en gammal tjurig stofil, men egentligen är jag inte det.

Maria sa...

Jag brukar behålla bitchiga och dryga kommentarer för att de är så roliga att läsa. Jag menar, tanken på att någon lagt ner tid och energi på att bli arg på lilla mig, det är ju hur kul som helst.

Kristoffer Lindh sa...

Jag har aldrig tagit bort någon kommentar. Men ibland känner jag för det. Jag vill gärna bara garva åt det, men ibland är det så tragiskt att jag blir ledsen.

Anonym sa...

Se så Kristoffer.

Låt inte dumma människor få dig på dåligt humör nu. Vi vet ju alla att de får vad de förtjänar i nästa liv. Så låt oss glädjas åt allt skönt här i livet istället.

/Britt-Marie