söndag 5 oktober 2008

Helger

Nu har jag och Marre bestämt oss för att dra till Umeå andra helgen i November, grymt. Men det slog mig att jag i och med den resan har mina nästa fem helger uppbokade på aktiviteter. Jag tror att jag får ta det lite soft med att boka in fler grejjer i höst. Man måste ju hinna andas också

Förresten gjorde jag värsta renskavsgrytan i kväll. Ren måste ju vara typ det godaste som finns. Hemligheten med min renskavsgryta är att jag krämar på med allt jag kan tänka mig som ger en viltkaraktär: enbär, rosmarin, svart trumpetsvamp, mesost, svarta vinbär och konjak. Det blir bannemig inte dumt, alla smakerna blir till en murrig, mastig och allmänt underbar helhet.

6 kommentarer:

Deliana sa...

Och hasselbackspotatis till? Hmm, funderar på om "receptet" funkar lika bra med älg, det borde det göra. Det ser och låter jättesmarrigt.

Kristoffer Lindh sa...

Det borde absolut funka med älg också. Men man ska nog tänka på att det är mildare i smaken än ren, så det gäller att inte krydda ihjäl älgsmaken.

Anonym sa...

Must!!

Anonym sa...

Hurra!!!

Kristoffer Lindh sa...

Hoppas vi kommer att hänga en massa Malin!

Pär sa...

Just det... ju mer konjak, desto vildare middag. :-)

Skoj åt sidan, det där låter verkligen gott! Ska fundera på om jag kan lägga ännu fler smaker till listan nästa gång det blir viltgryta.