måndag 27 oktober 2008

Hem från spelmässan

Jag kom hem från Essen i går kväll och har inte riktigt landat än. Det har varit en väldigt trevlig resa med mycket spelande och en hel del irrande i gigantiska mässhallar.

Årets mässa bjöd på ganska få överraskningar, förutom att spelet Duck Dealer var slutsållt ungefär tio minuter efter mässan öppnade, jag var en av de lycklig 200 som fick ett ex. Den lilla spelboxen med det gulliga namnet och omslaget döljer ett riktigt mastigt spel om intergalaktiska handelsmän som försöker kränga skitvaror till lättlurade planetinvånare.

Det fanns en hel del bra spel på mässan men få som hade någon riktig WOW-faktor. Till mina favoriter hörde spelen Dominion, The Princes of Machu Picchu och Chicago Express.

21 spel fick jag i alla fall med mig hem, plus lite expansioner och små träpluppar. Nu gäller det bara att försöka knöka in dem i bokhyllan.

4 kommentarer:

fröken lila sa...

ja, det sägs att tyskland är sälskapsspelens paradis, och det tror jag är väldigt sant... nürnberg har ju ocksá en spelmässa, eller hade i alla fall när jag var tonáring och bodde där..

Kristoffer Lindh sa...

Ja, tyskland är verkligen spelens mecka!

Nürnberg har en spelmässa tidigt på våren, men den är bara för branchfolk så där har jag aldrig varit.

Maria ♥ sa...

Ren och skär avundsjuka känner jag inombords när jag ser all denna loot. Härligt!

Kristoffer Lindh sa...

Ja, det är ju inte så att man gråter blod över kapet!