måndag 13 oktober 2008

Skolstress

Hej hej bloggen och alla läsare. Jag har häcken full med skoluppgifter just nu och känner att jag inte har haft ro att fila på blogginlägg de senaste dagarna. Jag hoppas att ni har överseende.
Förhoppningsvis kommer det bli hattkurs i morgon, jag ser verkligen fram emot hattmakandet även om jag egentligen känner att jag inte riktigt har tid.

Resan till Essen nästa vecka råkar ligga precis innan tentan, hoppas att jag kan släppa skolan hyfsat när jag är där, så att jag får valuta för pengarna. Och apropå flygresor har jag bokat flyg till mig och Martin till Umeå 6-9:e November, det ska bli grymt. Vi ska planera lajv och jag ska hålla i improkurs. Dessutom fyller Martin år.

Ja ja, det var lite spridda tankar från mig, vi får se när stressen lagt sig tillräckligt för att jag ska kunna skriva två på varandra följande meningar som handlar om samma sak.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Upptäckte just Din blogg när jag surfade efter Engströms Trikåaffär (som verkligen är en tillgång).

Eftersom Du generöst nog tipsar om flera intressanta fabrikanter så skall jag bjuda Dig på ett uppslag: Har inte hunnit läsa ifall Du upptäckt den japanska marknaden. Men är man ute efter repliker från konfektionens gyllena decennier (inte minst work wear och denim) är Japan en guldgruva. Intresset för material är minst sagt närsynt. Är man som Du inriktad på mellankrigstiden skulle jag exempelvis rekommendera en titt på www.e-workers.net

Kolla på deras samling av gamla plagg.

Kika även på Buzz Rickson's (som mer sysslar med tiden kring andra världskriget): http://www.buzzricksons.jp/top.html

Att köpa saker från Japan är ofta möjligt. Använd google translate. Har själv beställt varor därifrån. Otroligt snabb service. Men tänk på att extra avgifter tillkommer...

Lycka till!

Anonym sa...

Ingenting är för viktigt för att förglömmas men kom inte ihåg att det är du som är verifikationens förnuft.

/Sune Månster

Ja!

Kristoffer Lindh sa...

Det var bättre förr: Tack för tipset, det ska jag kolla upp!

Sune Månster: Verifikationens förnuft, det låter bra, det är jag gärna.