fredag 7 november 2008

Kort Rapport från Umeå

Det var två och ett halvt år sedan jag var här sist, det känns riktigt trevligt att vara här igen. Nu sitter vi i Carros vardagsrum och fikar efter en tur till gamla fängelset där vi kanske ska arrangera ett lajv i vår. I kväll ska jag förhoppningsvis träffa en en del människor jag inte sett på länge.

Bilder kommer när jag har möjlighet att föra över dem till datorn.

6 kommentarer:

Deliana sa...

Får man nyfiket fråga vad det är för slags lajv? Ett gammalt fängelse låter ju onekligen som en spännande miljö!

Kristoffer Lindh sa...

Än är inte så mycket klart om lajvet. Men så här mycket känns klart: Lajvet utspelar sig både under den tid som det var ett fängelse och i nutid. Några spelare spelar interner på fängelset medan andra spelar nutidsmänniskor som är där på konferens alternativt är vandrarhemsgäster. Själv får jag lite vibbar från den danska TV-serien "Riket" av upplägget och är jag med och arrangerar blir det alltid en ganska stor dos Twin Peaks med i mixen. Det lär komma mer infor vad det lider. Det blir i alla fall ett lajv som du inte för ditt liv vill missa ;)

Deliana sa...

Jag tror dig! Det låter som något helt i min stil. Se nu för guds skull till att hålla mig uppdaterad!

Kristoffer Lindh sa...

Klart jag ska göra det, det ska du inte oroa dig för.

Jules sa...

Nåt nytt om lajvet?
Vad tyckte du om Cafeét på gamla fängelset? Jag antar att ni ev. tog en kopp kaffe där.

Kristoffer Lindh sa...

Inget nytt för tillfället, vi avvaktar lite beslut från SVEROK och några i arrangörsgruppen (mig inkluderat) som har mycket annat att stå i just nu. Vi tänkte fika på caféet, men det var lunchrusning, så vi hoppade det denna gången.