torsdag 2 juli 2009

Sandaler, hur svårt kan det vara?

Nu har jag spenderat två dagar letandes efter ett par snygga sandaler. Men i slutet av andra dagen fick jag lov att köpa det par som såg mins anskrämliga ut. Visst, jag har nog en ganska snäv idé om hur ett par sandaler borde se ut, men det måste ju finnas fler än jag som gillar gubbiga grejer, gubbar till exempel.

10 kommentarer:

fröken lila sa...

för ett tag sedan ramlade jag över en sida, http://www.cydwoq.com/ - de har helt fantastiska handgjorde skor, som jag tror du skulle gilla. de är rätt dyra, men jag tänkte jag ger dig länken i alla fall... och sandaler har de ocksá!!!

Gandalf sa...

Deras skor ser ju ut som någon skit man hittar på turistmarknaden på mallis. Säkert limmade sulor och allmän pisskvalitet för de runda 2000 kr som de kostar paret

fröken lila sa...

Gandalf, jag antar att du inte har läst igenom deras information som de har pá sidan. De blogginlägg jag hittade om dem var endast av mycket nöjda människor som tycker att dessa är de mest bekväma skorna de äger. designen är mycket unik, framförallt när det gäller skor för män som annars tyvärr är - i mina ögon - rätt trákiga och ointressanta. man máste inte gilla designen, men jag kan tänka mig att herr ung farbror här kan tycka om den, och eftersom cydwoq jämförs med john fluevognär det gäller kvalitén kan jag tänka mig att de även träffar hans krav när det gäller detta.

Kristoffer Lindh sa...

De hade väldigt spännande knäppkängor där. Lite Tim Burtonkänsla över skorna om jag får säga det själv. Roligt.

Håller inte med Gandalf om att de ser risiga ut, tvärtom. Men de ser väldigt annorlunda ut, det kräver nog en del mod att införskaffa dem.

Gandalf sa...

Vad är "john fluevognär" för något? Och nej, som skokännare kan jag närmast utan att ens se dem i verkligheten garantera att kvalitetn på de där skorna inte är värda 2000 kr.
Och om du tycker att herrskor generellt är tråkiga bör du kanske vidga dina vyer något då jag antar att du mest går efter "din skos" sortiment när du gör det uttalandet.
Ursäkta om jag låter dryg, det är inte min mening. Jag avskyr bara den usla skokultur som råder i vårt avlånga land.

Linus Flensberg sa...

Vad tycker du Kristoffer?

Jen sa...

Hej Ung Farbror!

Gillar din blogg skarpt! Här är länk du kan gilla... http://www.old-town.co.uk/
Inga sandaler dock...

Jen sa...

Gandalf: lite tråkig attityd du har...
http://www.fluevog.com/ men här är john fluevog skor i allafall...

Anonym sa...

Jag har ett par knäppkängor från Cydwoq (lustig stavning, varför inte Sidewalk?). Lädret har ypperlig finish och de är mycket bekväma. Sulorna är dock limmade, varför priset får sägas vara högt. Snygga är de. Fin steampunkkänsla har de också.

Finns inte Senators gubbsandaler att få tag på längre? Jag köpte ett par så sent som förra sommaren - läder, mässingsspänne, täckt tå. Så som sandaler skall se ut, helt enkelt.

Hälsn.
Herb. Gust.

Anonym sa...

Cydwoq. Antar att de har sin publik men det var nog det anskrämligaste jag sett.

De ser ut som en fladdermus fått cancer, dött i solen och landat på en fot.

Croc