söndag 9 augusti 2009

Våra drömmars stad.

Jag ska åka på lajvet "Våra drömmars stad" i höst och ska spela en hänsynslös gangster. För att få den rätta känslan hade vi i fredags en fotosession för att ta inspirationsbilder. En del bilder blev lite makabra, men jag kan intyga att blodet är fejkat och att alla var glada
Foto: John Paul Bichard

17 kommentarer:

Maria ♥ sa...

Riktigt coolt! Kul att se lajv som varken är fantasy eller scifi.

Olle Jonsson sa...

Ni är fina! Jättefina. Och hänsynslösa!

Deliana sa...

Supersnygga bilder. :) Räknar med att få läsa en fin rapport/krönika i efterhand om lajvet sen.

www.vardagsmat.blogg.se sa...

Mycke blod blev det..

Anonym sa...

Kom att tänka på den här:

http://www.sf.se/filmer/film/11009908/Bronson

Linus Flensberg sa...

Haha, vad coolt! Du är jättefin på bildärna Kristoffer

Linus Flensberg sa...

bilderna menade jag ju! dumma tangentbord på datan!

Kristoffer Lindh sa...

Det går fortfarande att anmäla sig. Det är klart ni vill åka på lajv i höst!

Strigel sa...

Ses där!

Anneli sa...

Ska bli kul att se er på lajvet då! Grymma bilder! :)

Långe sa...

Där ser man... Jag kan intyga på att deras tidigare lajv varit riktigt bra! Vi ses där...

Tom Andersson sa...

Mycket fina bilder och mycket intressant lajv!

Linus Flensberg sa...

Jag vet inte om jag får åka men det skulle vara skoj.
Föresten Kristoffer, vill du gå och se Transformers med mej och en annan kompis på lördag?

Linus Flensberg sa...

Hej Kristoffer. Du missade en ganska bra film fast den var också ganska lång-tråkig ibland tyckte jag och också min kompis.
Vill du gå och se en annan film istälet snart så säg till Kristoffer. Min mamma kan betala har hon sagt så du behöver inte tänka på det.

Linus Flensberg sa...

Hej. Varför svarar du inte? Vill du inte vara kompisar längre?

Kristoffer Lindh sa...

Jag har ju inte svarat på någons inlägg. Jag vet inte vad du har för syn på vår relation, men jag måste säga att jag tycker att det är märkligt att kalla sig kompis med någon vars blogg man kommenterar då och då. Jag skriver bloggen för min egen skull och lägger ner den energi jag tycker att jag har. Jag känner inte någon plikt vare sig att skriva nya inlägg eller att svara på kommentarer när jag känner att jag inte hinner eller orkar. Det är några stycken som brukar kommentera på bloggen, och de som har egna bloggar kan få kommentarer av mig där, det är vänskapligt och trevligt, men ambitionsnivån är aldrig att det ska vara någonting mer än att vi just läser varandras bloggar och kommenterar. Jag vet faktiskt ingenting om dig och du vet ganska lite om mig, du vet inte hur jag är som person eller så, det mesta i mitt liv får inte utrymme i den här bloggen. Jag vill gärna ha ett utbyte med mina läsare i form av den dialog vi för på bloggen, men någon högre ambitionsnivå finns inte. Jag tycker att det känns forserat och kravfyllt när du tycker att jag ska hänga med dig på bio och jag blir lite fundersam på om du verkligen menar allvar med den frågan. Jag vill som sagt gärna att folk är vänskapliga och trevliga och jag gör mitt för att bidra till det. Men det är inget mer än det, det betyder inte att man för den skull vill umgås privat.

Linus Flensberg sa...

Jag trodde du var annorlunda Kristoffer. Vi delar så många intressen bla rollspel och så och jag tyckte att det skulle vara kul att gå på bio tillsamans. Jag hade sett fram mot det. Om du vill kan du komma hem till mig och se på film i stället om det känns bättre. Jag bor i Sundbyberg så det är ju inte jätte långt. Om du vill kan min mamma komma och hämta dig om du vill?