måndag 19 oktober 2009

Lite statusuppdatering plus Augustpriset.

Hejsan på er. Det var ett tag sedan.

Den här hösten har präglats väldigt mycket av pluggstress. Dels för att jag har usel studiedisciplin, dels för att jag upptäckt att ett sju år gammalt betyg i marinarkeologi som jag skulle ha inte fanns med bland mina studiemeriter.

Det är extra svårt att ta sig upp ur en dipp på bloggen när man har mycket annat som stressar vid sidan om och därför har jag inte tagit tag i bloggen på ett bra tag och kommer kanske inte göra det på ett tag heller, jag måste vara lite lugn i mitt övriga liv innan jag kan lägga energi på det här. Men i stället för att säga något särskilt om det så får jag helt enkelt se när det kommer i gång igen.

Men jag kände att jag hade en alldeles särskild anledning att skriva i dag. Det är nämligen så att årets Augustnomineringar offentliggjorts i dag. Det är ju ingenting jag bloggat om tidigare, men i år har jag en särskild anledning att göra det. Det är nämligen så att min före detta flickvän, nuvarande kompis, har blivit nominerad för bästa barn- och ungdomsbok för sin bok Natthimmel och det känns väldigt stort. Hon är en jävel på att trovärdigt skriva om barn och ungdomars inre liv och jag kommer alldeles garanterat att läsa hennes böcker för mina framtida elever. Grattis!

7 kommentarer:

Läsare sa...

Vad roligt! Både med kompisens nominering och att du som hastigast är tillbaka på bloggen. Har jag saknat mycket!

Åsa Hurt sa...

Heja dig Kristoffer! Äntligen är du tillbaka! Superpepp!

Wassen sa...

Välkommen tillbaka på bloggen, även om det kanske blir långt till nästa gång också.
Hittade Du igen betyget i marinarkeologi (?) eller kan du få en kopia utskriven. Det mesta försvinner puts väck när man flyttat.

Läsare sa...

Såg dig förra helgen i gullmarsplan. Nu minns jag inte vilken dag eller vilken tid, men det kändes nästan som kändisspotting!

Anonym sa...

Hej! Gillar verkligen din blogg. Tråkigt att du inte skriver mer!
/foddigar.blog.se

Anonym sa...

Hej!
Jag heter Alice ska göra ett projektarbete om hattar och huvuudbonader... Kan man få kontakta dig via mail? :)

Kristoffer Lindh sa...

Självklart får du det.