torsdag 7 januari 2010

2010

Jaha ja, nu var det 2010 och jag har knappt bloggat på ett helt halvår och jag ska erkänna att det varit ganska skönt. Men bara för att jag inte bloggat har inte hösten varit händelselös. Jag har börjat sälja hattar, bland annat via Judits second hand, och startat enskild firma och är just i tagen att fixa logotyper och visitkort. Nu under våren hade jag tänkt att blåsa nytt liv i bloggen, den kommer att handla lite mer om mitt företagande och hattförsäljande, det får ni leva med. Men det ska nog bli en del privata iaktagelser och inlägg om stil också, om inte varumärket Ung Farbror växer mig över huvudet försåss ;)

Förhoppningsvis blir det en del bilder också under våren. Men det blir nog inte lika fina som dessa som min kompis John fotograferat. Modellen är Fröken Frauke och hattarna är mina.


Foto: John Paul Bichard

5 kommentarer:

Maria ♥ sa...

Jag har saknat dig och jag blir glad av att du skriver igen! Jag ser hellre passionerade blogginlägg som publiceras sporadiskt än halvhjärtade sådana som publiceras i vattenfallstempo. Hattarna är fantastiska och jag har ett grymt begär efter den svarta! När startar du onlineförsäljning? Va? VA?!

Kristoffer Lindh sa...

Det är härligt att vara tillbaka.
Jag har faktiskt planer på att fixa en ordentlig hemsida, eventuellt med online försäljning. Den svarta hatten rear jag ut på facebook just nu för 400 spänn. Vill du ha den?

Maria ♥ sa...

Frestande och ett bra erbjudande som jag skulle knipa om jag inte var så pank just nu. Har ditt hattmakeri en Facebooksida vill jag gärna ha länken så att jag kan hålla mig uppdaterad. :)

Kristoffer Lindh sa...

Jag har ingen specifik hattförsäljarsida, men jag rear ut hattar där när jag inte fått dem sålda i butik. Lägg till mig som vän så får du all info du behöver om hattarna

Camillchen sa...

Hej Kristoffer,
Hoppas att allt är väl ...Jag ser att Du fått fart på Ditt hatteri under 2010 hoppas att det går bra. Mitt har legat på is men jag har en dröm i bakhuvudet någonstans men med en 4 åring i hasorna så får jag nog vänta lite till...Ta hand om Er hoppas att vi ses hos Kerstin någongång :) Hälsn Camilla Langell