tag:blogger.com,1999:blog-5514357006062343810.post1440840935834119083..comments2023-06-30T05:09:11.411-07:00Comments on Ung farbror: Seitan!Kristoffer Lindhhttp://www.blogger.com/profile/00515232503668291532noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5514357006062343810.post-12654665528813188312008-02-15T14:31:00.000-08:002008-02-15T14:31:00.000-08:00Det ser inte så farligt ut när det är uppskivat. J...Det ser inte så farligt ut när det är uppskivat. Ja, jag tänkte också att man borde kunna krydda det, men jag tänkte köra naturellt först.Kristoffer Lindhhttps://www.blogger.com/profile/00515232503668291532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5514357006062343810.post-12433763341059451082008-02-15T14:27:00.000-08:002008-02-15T14:27:00.000-08:00Det ser inte alltför gott ut, varför ska man inte ...Det ser inte alltför gott ut, varför ska man inte krydda "geggan"?Måste nog testa ändå nån dag när jag har lite och göra.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5514357006062343810.post-86149554718417415922008-02-15T12:41:00.000-08:002008-02-15T12:41:00.000-08:00Det är faktiskt lätt att göra. Det tar sin lilla t...Det är faktiskt lätt att göra. Det tar sin lilla tid, men det finns ingenting att vara rädd för.Kristoffer Lindhhttps://www.blogger.com/profile/00515232503668291532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5514357006062343810.post-53551289100657180232008-02-15T11:21:00.000-08:002008-02-15T11:21:00.000-08:00Kanske man skulle våga sig på det här ngn gång... ...Kanske man skulle våga sig på det här ngn gång... jag har bara läst om det och begrundat. :)Anonymousnoreply@blogger.com