söndag 3 februari 2008

Frk. Holgersson

Nu kan man ju tro att jag bara gillar sekelskifteskläder och är helt blind för annat. Men så är inte alls fallet. Och som jag skriver i min förnumstiga presentation vill jag verka för individualism och inte för att alla ska anamma min stil. Jag känner en stilikon som lagt sig till med en helt annan stil som jag, hon bor i Umeå och heter Carro. Carro gillar prickigt och gillar att blanda hej vilt. Till en början kan det kännas spretigt och inkonsekvent, men efter ett tag inser man att det finns en röd tråd genom allt, en röd tråd kanske inte ens hon ser. Dessutom bloggar hon och framförallt är hon en av världens bästa människor.

PS.
Nu vet de på flashback-forumet om att jag känner till dem. Jättespännande. Kan inte någon av er som läser detta com hittat hit via forumet som tycker att jag har dåliga åsikter typ utveckla era synpunkter i tråden, det vore jättespännande. Jag har verkligen inga problem med att ni inte gillar mina åsikter.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst finns det väl en röd tråd, fin bild.

Kristoffer Lindh sa...

Det är hennes egen bild. Ja, det är roligt med stilar som inte är helt uppenbara.

Nostalgia sa...

undrade också lite om vad för åsikter som inte var bra..?

Kristoffer Lindh sa...

Ja, det ska bli spännande att se vad de säger. Jag har själv svårt att se att min blogg skulle andas självgodhet och arbetarvärderingar, men det är också svårt att granska sig själv.

Anonym sa...

En högljudd majoritet på FB är typ rabiata högermänniskor och allmänt tokiga.
Dom tycker alltså att du är "kommunistsvin" bara för att du själv inte är halv- eller hel-fascist.
Själv så har jag dock inga problem med dina åsikter. Jag är själv socialist (en av dom få på FB), och tycker att din klädstil är sjukt ball :)

Anonym sa...

Hihi. Vilken otrolig ära. Tack fina du!


Sen kan jag känna att j a g har problem med att folk inte gillar dina åsikter.

Kristoffer Lindh sa...

Tack själv. Jag menar även om du blir glad av det är det inte bara för din skull jag bloggar.