onsdag 19 mars 2008

Knicker - en värld av möjligheter.

Knickers är inte bara knickers, de kommer i tre huvudsakliga utföranden: plus 4, plus 2 och breeks heter de på engelska. De första två ser ni på bild i inlägget nedan, det tredje i detta inlägg. Fyra i plus 4 och tvåan i plus 2 syftar till hur många tum byxan går under knäet, när man sedan spänner fast byxbenet strax under knäet bidrar dessa extra tum till att byxan blir lagom bylsig. Breeks däremot har inga extra tum och blir därför mer slimmade.

7 kommentarer:

Anonym sa...

jag gillar jackan!

Kristoffer Lindh sa...

Den är lite mitt emellan en jacka och en skjorta, det gillar jag. Kepsen däremot var inte så snygg.

Anonym sa...

Har du hittat eller vet vart man kan få tag i mönster till Plus fours knickers.
All hjälp mottages gärna.
Gillar denna stil själv.
Plus att jag spelar Hickory golf.

T.T.F.N Johan

Kristoffer Lindh sa...

Nej du. Jag har letat länge och väl efter plus four-mönster utan framgång. De var ju vanligare som barnplagg än vuxenplagg förr, så kanske att man ska leta i den änden. Hittar jag något lär det dyka upp på bloggen.

Anonym sa...

Knicker boxers om är det korrekta, knickers är trosor. Så är ialla fall brukligt i Storbrittanien i USA kallas dock knicker boxers bara för knickers.

Anonym sa...

Har du tittat på denna site jag hittat efter en del letande..


http://www.premierclothing.com/Scripts/openextra.asp?extra=21

Ska beställa en hel del saker där själv nu i veckan som kommer

T.T.F.N Johan

NasrafRekcos sa...

Lysande tips, jag hamnade här by default när jag letade efter Ungerskt mustaschvax då den enda jag kännde till som såde Hungarische bartwische (eller vad det står på den) på 90-talet när jag senast hade stor musche.. nu tappade jag bort mig i meningen, barberar/frisören har i alla fall kilat vidare RIP. Men så såg jag nu att du har en massa tweed tips och knicker tips och en massa annat snask. Blir hög prio på en sån 4 delad tweedkostym. Tack.