måndag 31 mars 2008

Lägenhetsjakten har påbörjats

Nu har vi varit på våra två första lägenhetsvisningar. Vi föll för den första, men ratade den andra. Nu börjar magontet med budgivningarna, det är väl inte att räkna med att få någon av de första lägenheterna, men man kan ju alltid hoppas. Hela den här lägenhetsletargrejen tar ganska mycket av min energi just nu och därför kommer jag kanske inte ha samma tempo som vanligt i mitt bloggskrivande, hoppas ni har överseende.

2 kommentarer:

Knit-Marie sa...

Vi tittar oxå på lägenheter, men är inte i budgivarfasen än på nåt år. Sista ungen måste ut ur huset först. Men det är så mycket att hålla i huvet och hur vet man vad som kommer att väga tyngst om några år...vacker utsikt eller fungerande hiss; P-plats eller riktigt nära till affären...etc.

Kristoffer Lindh sa...

Jag tror att feelingen är viktigast. Självklart finns det en hel del viktiga saker vår nya lägenhet ska uppfylla som till exempel att det ska ha två rum, men magkänslan kommer man också rätt långt på. Vi förlorade vår första budgivning med en hårsmån. Vi får se hur det går med dem vi ska se på måndag.