onsdag 12 mars 2008

Work in progress

När jag i tisdags satt och knåpade med hatten tänkte jag att jag måste bli bättre på att fotografera lite steg för steg. Så att ni kan följa processen från hattämne till färdig hatt. Nu har ju jag jobbat ganska mycket redan på den stråhatt jag tänkte ha Anneli att bära när det blir lite varmare ute.

Så här ser hatten som jag jobbar på till Anneli och kommit ungefär halvvägs på ut just nu, lite äppelkäck och söndagskyrkligt symetrisk:

Planen är att stuka ner den på sidorna, pang så får den liv och blir mindre präktig utan att sluta vara proper. Tygblomman har jag tänkt sätta på höger sida och ett smalt band ska gå runt hatten. Hur jag gör med kanten är jag inte hundra på än.

5 kommentarer:

Camillchen sa...

Hej Kristoffer,
Söt hatt och söt Anneli fick din bloggadress av vår "hattfröken" vi har inte träffats i Midsommarkransen ännu men kommer nog göra i framtiden ska bli spännande att följa er "tant" hatt i din blogg Hälsningar fr Camilla

Kristoffer Lindh sa...

Du kanske får följa den live om vi ses i kransen... Kul att du tycker den är söt. Jag är en sucker för runda kullar och mjuka linjer.

Ung tant sa...

Pratar ni om mig eller hatten nu...?

Haha. Förlåt, kunde inte låta bli.

Kristoffer Lindh sa...

Måste det ena utesluta det andra?

Camillchen sa...

Ha ha ...Jag måste nog träffa A för att uttala mig vidare ...
Trevlig Helg på Er!