måndag 20 april 2009

Etsy, due to popular demand.

Nu har jag äntligen fått upp en butik på Etsy. Hittills har jag bara lagt upp två hattar, men fler kommer. Givetvis finns jag på adressen ungfarbror.etsy.com.

Förresten, man ska ju beskriva det man säljer på ett säljande sätt och dessutom på engelska. Jag är väldigt dålig på att köra säljsnack och min engelska är nog inte så bra som jag vill tro. Men det ska nog lösa sig, tror ni inte det? Tips mottages med öppen famn.

4 kommentarer:

fröken lila sa...

sá kul! jag ska direkt kika in där och komma tillbaks med tips om säljsnack.. förresten tycker jag att bra foton och exakt info om mátt, material osv är det bästa säljsnacket som finns..

Höna sa...

Hattinattifnatti, jag förstår inte ett ord av vad du säger!

jessica sa...

Vad innebär definitionen: `can be blocked to 23"´ lite mer exakt? Är det en komplicerad procedur? Insåg nämligen att du lagt upp en av mina favorit-hattar till försäljning och jag blir förstås 23" enligt måttbandet...

Kristoffer Lindh sa...

Det betyder att jag kan stocka ut den till 23 tum. Det är en enkel procedur som jag gör innan hatten skickas. Tack för att du upplyste mig om att det var oklart skrivet. Jag har inte tagit tag i de där hattarna. Jag ska fixa till butiken lite och texten så att det blir lättare att förstå vad jag skriver.