torsdag 26 juni 2008

The Sutlers store

Äntligen har jag hittat en engelsk återförsäljare av Victorianska plagg: The Sutlers Store. Givetvis riktar den sig till krigsfantaster främst, men det gör ju inte plaggen sämre. Och klart överkomliga priser. Rocken och Norfolkjackan går på 2300 styck plus frakt och kostymen på 2900 och då ska man komma ihåg att det är sytt på beställning. Inte illa. Det är nog inte helt osannolikt att ni får se mig i något av dessa plagg inom en överskådlig framtid. Men inget är beställt än.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,The Sutlers Store ser mycket bra ut. Har själv suttit åtskilliga timmar och tittat på diverse plagg.

/Tom

Kristoffer Lindh sa...

Ja, framförallt hade de väldigt mustiga rockar. Det finns en del regencykläder där för läsare som är intresserade av ännu äldre kläder. Ett par vita breeks kanske vore något... Givetvis kommer rapport om jag handlar något.

Anonym sa...

Hej unga farbror! Du har inte funderat på att kombinera en semester i t ex Vietnam med lite klädinköp? Där är de ju mästare på att sy upp på beställning. Med dina klädpriser (det är ju uppe i nästan åtta tusen bara på bilderna här) så har du ju råd med resan dit OCH en massa uppsydda stiliga kläder istället:-) Och Vietnam är ju ett heeelt underbart land, älskade det när jag var där för ett par år sen.

Kristoffer Lindh sa...

Jo, det vore kanske något. Men just nu har jag inte riktigt råd. Ska jag åka till Vietnam för att få kläder uppsydda vill jag ju ha ett fett konto med mig så jag kan få alla kläder jag behöver. Men tack för tipset i alla fall. Kan tänka mig att det är ett väldigt trevligt land.