torsdag 9 juli 2009

Old town clothing

Jag fick ett tips i en kommentar på bloggen om Old Town Clothing, ett engelskt klädföretag som gör fantastiskt snygga kläder för både herrar och damer. Kolla in den fyrknäppta manchesterkavajen med tillhörande byxor, damjackan och de underbara slipovrarna. Jag önskar att jag hade de 5700 kronor det kostar för en tredelad manchesterkostym, vilket för övrigt är ett väldigt rimligt pris för en dylik.8 kommentarer:

Jen sa...

Kristoffer! Kul att du gillade mitt tips!

Långe sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nitton74 sa...

Grymt fina, jag hittade deras sida förra vecka. Billigt om det inte varit för pundets värde. Vill så gärna ha byxor skjrta väst från dom

nitton74 sa...

Kolla även in denna sida: http://www.magnoliclothiers.com/

Kristoffer Lindh sa...

Jen: Jag älskar den verkligen, men hatar den också eftersom jag inte har råd just nu ;)

nitton74: Ja, det är prisvärt egentligen. Magnoli clothiers hade en jävligt fin cardigan, det har jag letat ett tag efter.

Jen sa...

Kristoffer: Jag vet, det är samma här...

Harrysson mfl. sa...

Satan vilka fula kläder, har du ingen känsla för stil människa?

Kristoffer Lindh sa...

Att klanka ner på andras smak är ett uttryck för en osäkerhet i sig själv. Man vill befästa att man tillhör normen genom att försöka trycka ner de som är sig själva. Jag hoppas att allt blir bättre för dig och att du växer i dig själv så att du slipper ägna dig åt så tråkiga aktiviteter som i slutändan varken gör dig eller mig glad.