onsdag 21 november 2007

Damaskletandet fortsätter


Sökandet fortsätter. Hittade dessa skitsnygga dam-damasker på Canadensiska e bay, men annars har jag inte hittat något av värde. Jag har i alla fall lärt mig att damasker heter gaiters på engelska och att det finns en massa andra saker som också heter damasker, bland annat sånna där gummigrejer man har som täcker växellådan. Dessutom finns hästdamasker och friluftsdamasker och gud vet vad. Så det ser inte ut som det lättaste jobbet att hitta precis sådana damasker som jag vill ha. Och mailen jag slänger i väg till diverse skräddare är fortfarande obesvarade. Men jag ska inte ge upp, det lovar jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant med damasker. Jag har ett par fantastiska friluftsdamasker,inte så tjusiga som de du visar, men vattentäta och bra!

Kristoffer Lindh sa...

Så du skriver under på damaskernas förträfflighet? Jag håller på att utreda möjligheten att sy egna damasker nu, inga skräddare jag har varit i kontakt med är peppade att sno ihop ett par åt mig.

Anonym sa...

De där mer snygga damaskerna heter "spats", vilket är något annat än de mer funktionella damaskerna som kallas "gaiters". Jag ska ta och sy mig ett par nu i dagarna.