tisdag 16 september 2008

Hatthösten har börjat

Nu har höstens första hattmakarkväll på hatteljén varit. Det är så mysigt där, det är så genuint trevliga människor där som alla delar en stor kärlek till hattar, dessutom är Kerstin världsbäst på att baka kakor, så jag får planera in i min diet att det äts kakor på tisdagar. Nu är mina fingrar jätteömma efter att ha töjt ihop ångad filt, men det är härligt att känna i kroppen att man gjort något (även om träningsvärken efter söndagens svampplockning gott kunde försvinna). Jag tog ing bilder, så ni kan få titta på Calexicos senaste video, från Skivan Gathered to dust som släpptes förra veckan. Frågan är om det inte är deras bästa platta.

5 kommentarer:

Maria sa...

Jag tvingade mig själv att plugga istället, kändes lite surt, men jag hade å andra sidan ingen jättebra idé på hatt just nu! Men nästa vecka ska jag se om jag har möjlighet att skutta förbi!

Kristoffer Lindh sa...

Hoppas du har tid nästa vecka. Det är verkligen mysigt.

Knit-Marie sa...

Hoppas på bilder från hattmakeriet, you Mad Hatter you!

nina sa...

Jag tror inte att det är den bästa skivan... jag vet inte vilken som är bäst. Men på min Mest spelade lista är Feast of Wire mest spelade. Så kanske är det bästa? Annars vill jag rabla upp vilka som är med på min mest spelade, den samlingen låtar är kanske den bästa skivan. :)

1. Corona
2. Woven Birds
3. Close Behind
4. Quattro
5. Sirena
6. Alone Again Or
7. Minas De Cobre
8. Roka
9.Quattro (Gotan Proeject)
10. Black Heart
11. The News About William
12. Two Silver Trees

Ingen inbördes ordning.

Kristoffer Lindh sa...

Quattro är nog deras bästa låt, den är ju helt galet bra. Jag tycker att den bästa låten på nya skivan är House Of Valparaiso. Det som gör den nya skivan så bra som helhet är inte att den är full av toppar, utan att den saknar skräp. Jag älskar Feast of Wire, men jag kan inte lyssna på den rakt av för den innehåller en massa spår som bara är skrammel. Gathered to Dust har bara bra spår.