tisdag 2 september 2008

Snart börjar hatthösten

Hattkursen börjar igen om två veckor. Jag är så peppad att jag nästan blir illamående. Jag är väldigt sugen på att göra en clochehatt och letar runt på nätet efter inspiration. Cad skulle ni göra för hatt?

7 kommentarer:

Maria ♥ sa...

Jag skulle vilja göra en högdetaljerad bahytt med inspiration från Triple Fortune.

Ung tant sa...

Hahaha.. så peppad att du nästan blir illamående. Jag älskar dig.

Anonym sa...

Sv: Jag vill ha en sån hatt... blink blink blink!

Jag vettefan var vi ska hitta sånna kläder bara. Men det är en fin idé

kram kram

Kristoffer Lindh sa...

Maria: Jag kan nog tänka mig att göra en bahytt endera dagen, de är grymma, men jag är för otålig för att pyssla för mycket med detaljerna. Jag gillar att göra få men snygga detaljer.

Gulltanten: Du vet att jag är ärlig

Little Peaché: Jag vet var man får tag på sådana kläder, men inte för en studentbudget. Det får bli när du är chefsåklagare. Annars vet jag en second handbutik som har riktigt gamla grejjor, jag kan visa den när vi ska fika.

Anonym sa...

En med floor och strass . Mycket glamorös
// Tanai

Knit-Marie sa...

Jag gillar det enkla. Den längst ner till höger är min favorit. Stor, men utan en mass frill och pynt, konkurrerar den inte med ansiktet.

Kristoffer Lindh sa...

Jag tror nog att det blir lite pynt på min, men inte så mycket. Ett band kan vara fint till exempel. Hatten längst ner till höger är väldigt fin i sin enkelhet, jag tycker att det ser ut som att den är gjord i raffia, det är ett flätat band i strå som man syr ihop i en stor spiral liksom. Jag tänkte göra en sådan hatt någon gång, men det lär ta lång tid.