tisdag 17 februari 2009

Cylinderhattsprocesen

Den här gången var det batteriet som saknades i kameran när jag var på hattkurs. Men eftersom jag fick med mig cylinderhatten hem kunde jag fotografera den i alla fall. Eller snarare, Anneli fotograferade mig i den. Jag gillar verklige kullen på hatten, men brättet är snudd på i minsta laget måste jag säga. Det kanske ordnar sig när hatten närmar sig färdig, vi får se. Men kul i alla fall att ha en cylinderhatt på G.

6 kommentarer:

Lillgull sa...

Mycket elegant min herre! Såg förresten två höga hattar (svarta) med tillhörande förvaringslådor på Enebybergs antik härom dagen. Tillhör det hattprocessen att tillverka en dylik skyddande hattförvaring? Den ena var i papp med en slags formad cylinder"skål" innuti. Den andra var i läder och såg mer ålderdomlig och exklusiv ut(den vågade jag inte pilla på så mycket)

fröken lila sa...

hatten är verkligen hur elegant som helst! min pojkvän skulle nog passa bra i en sådan också...

Kristoffer Lindh sa...

Lillgull: Cylinderhattslådor är ofta väldigt snygga. Men det är inget jag kan tillverka på egen hand, så jag får införskaffa en sedan.

Fröken lila: Klart grabben ska ha en cylinderhatt.

Anonym sa...

Sv: Jag håller faktiskt inte alls med om att folkpartiet skulle vara vårt minst liberala parti. Jag är inte folkpartist men har under den senaste veckan haft möjligheten att träffa folkpartister med mycket goda värderingar och åsikter.

Anonym sa...

Du ser rysligt bigott ut på den översta bilden

Anonym sa...

härlig!