fredag 4 april 2008

Allmänt skval.

Det är konstigt det här med att blogga, ena veckan skriver jag flera inlägg varje dag, nästa skriver jag knappt några alls. Jag undrar vad det kan bero på. Nu har jag hur som helst celebert besök från Carro som är här med Skuggteatern för att spela improvisationsteaterUKD.

I morgon blir det fler lägenhetstittar i närförorten, det känns väldigt spännande men det är jobbigt att hålla på att budgiva näår det är så mycket pengar det handlar om, det känns hafsigt på något sätt när man liksom kastar sig med många hundratusentals kronor över sms till en mäklare. Men det känns ändå rätt så skönt att vi liksom tankemässigt har ställt in oss på att flytta. Jag älskar den här lägenheten, men den är till för att en person, inte två, ska bo i den och jag vet att jag kommer älska nästa lägenhet mer, den kommer ju bli vår och inte min. Delad glädje är dubbel glädje.

Jag väntar fortfarande på min brättestock och på ett uttalande från Orrefors, de har i alla fall mailat och sagt att det inte är omöjligt att det är Orrefors i alla fall. Ni ska få se en bättre bild på lampan förresten, den hade inget vidare ljus på sig på senaste bilderna.

2 kommentarer:

Knit-Marie sa...

Hade gjort sig bättre bredvid röd mjölk...de gröna färgerna clashar ;)
Men när jag håller för mjölkpaketet tycker jag att din lampa är fin!

Kristoffer Lindh sa...

Vi är så svenniga att vi inte dricker röd mjölk, men visst, de skär sig. Paketet är med på bild för att ge en uppfattning av storleken.