söndag 27 april 2008

Och för er som missade...

... går Sverige! i repris på onsdag klockan 00:50, på fredag 15:35 och på lördag 23:00. Dessutom finns det ju att se på SVT play. Sök er fram via www.svt.se

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det var! Det var trevligt att se! Tjo för dig!

Anonym sa...

Hittade också hit som resultat av SVT. Mycket trevlig blog. Gillar rubbet. Förmodar att du har koll the chap och tillhörande böcker. Om inte:
http://www.thechap.net/content/section_epistolary/challenge.html

Har du vägarna förbi London så är denna adress ett prisvärt alternativ till cordings och gänget:
http://www.hornetskensington.co.uk/

Well well, keep it up.
Patrick

Kristoffer Lindh sa...

Nina: Tack så mycket. Kul att du tyckte det var roligt.

Patrick: Tack för länkarna. Hade faktiskt ingen koll på någon av dem. Ska kollas upp ordentligt när jag sovit.

Anonym sa...

Hittade hit tack vare tv-programmet igår. Riktigt härligt att det finns människor som vågar gå vid sidan av den stora massan. Jag blev så himla glad!

Kristoffer Lindh sa...

SB: Jag blir väldigt glad att höra att du blir glad av min stil. Det är väldigt peppande att höra.

Petit Blog sa...

De nada. Vill även tipsa dig om den kanske bästa ebay säljaren för självklarheter som stiff collars etc: Hogspear (http://stores.ebay.co.uk/Hogspear) specialiserad på att sälja av dödsbon från den engelska aritsotkratin. Viss tonvikt på militaria (paraduniformer etc) men även en hel del annat. Kolla ofta, listar ofta hundratals objekt i stöten.

Anonym sa...

En kommentator ovan rekommenderade den unge farbrorn att läsa The Chap Magazine. Själv är jag inte så säker på att det är lämpligt. Jag tror nämligen att tidskriftens ironiska konservatism och benhårda motstånd mot politisk korrekthet kan skada den unge farbrorns hjärta, ett organ som enligt tidigare blogginlägg är placerat långt till vänster.
The Sophisticates Diary tror jag passar honom bättre. Där finns både sekelskifteskläder och revolutionsromantik, en webbplats som "believe[s] in a working class with class".
Å andra sidan skulle det vara väldigt roligt att se hur den unge farbrorn skulle klara The Chaps Am I chap?-granskning, så han kanske skall göra ett besök där ändå.

Anonym sa...

Nu blir detta väl mycket meta tror jag. Kommentera kommentarer i andras bloggar är tydligen nu min tvivelaktiga sysselsättning. Förlåt. Har absolut ingen intention att politisera någonting. Gällande tipset på The Chap; de sysslar givetvis med humor och det borde knappast vara skadligt för unga farbrorn. Tror inte heller att unga farbrorn ens delar stilmässiga ideal med dem. Däremot finns det beröringspunkter, tror jag, i ämnen som mustachvård, trilbyns historia etc. Unga farbrons stil är, enligt mig en smickrande blandning mellan "Utvandrarna Strindberg style" möter tweed plus two's + ett kryddmått Oscar wilde. Det är den jag är impad av (ok jag gillar även smak combo experimenten...). Ligger Unga Farbrons hjärta långt till vänster? Jaha, det var väl kul. Personligen inspireras jag klädmässigt, lika mycket av William F. Buckley, Le Corbusier eller en ung Bobby Fischer... Att vissa av dessa herrar, enligt mig, var politiska virrpannor har inte med saken att göra. Fast det är klart att man sänder signaler med sina kläder. Min gräns går därför någonstans vid ridbyxor... som ju mördarpacket stigmatiserat totalt, för all framtid. /Patrick

Kristoffer Lindh sa...

Jag vill bara tacka både Patrick och Evol för tipsen. Jag tror om mig att ha nog med kött på benen för att inte låta mig skadas av högervridna internetsidor, men ändå ett tack för varningen. Jag gillar inte riktigt att placera mig i höger-vänsterskalan men visst skulle det krävas en väldigt märklig läsning av min blogg för att man ska kunna betrakta den som höger.