söndag 27 april 2008

Ja, det där gick ju bra.

Jag är nöjd med inslaget i Sverige. Kul att se besökarstatistiken på sitemeter efter programmet.

Jag får för mig att jag vill, i bästa modebloggaranda, skriva ner vad jag har på mig i inslaget, var jag köpt in det och vad det kostade. De flesta av kläderna från inslaget är plagg jag använder väldigt ofta, och kvalitén har visat sig vara väldigt hög i förhållande till priset. Så att ha en egen stil behöver inte kosta en mindre förmögenhet.

Skjorta: Vintage Shirt, 355 kronor
Krage: Vintage Shirt, 190 kronor
Fluga i siden: Vintage Shirt, 213 kronor
Hängslen: Vintage Shirt, 106 kronor
Kavaj och väst: Beyond Retro, 150 kronor
Byxor: River Junction, 298 kronor
Skor: River Junction, 717 kronor
Klocka: Clas Ohlson (!), 98 kronor
Ärmhållare: Georg Sörman, 50 kronor
Hatt: Den har jag gjort själv på Hatteljén,

6 kommentarer:

Lyxunge sa...

Oväntat billiga kläder, måste jag säga.

Knit-Marie sa...

Det blev ett väldigt bra inslag. Lugnt och balanserat och du gjorde ett förnuftigt och gott intryck.Du fick ju också med att du inte stod för den tidens mossiga värderingar - även om det hade kunnat få ta lite mer tid och utvidgats från fotogenlampor till kvinnosyn. Men dom klipper ju som dom vill.

Anonym sa...

Riktigt bra inslag. Kul att se dig i tidsenlig miljö och roligt att dina tankar om mode är välformulerade och genomtänkta.

Anonym sa...

Var drack du ditt kaffe? Det såg ut att vara ett trevligt ställe. Synnerligen upprörande var dock att inte gästen tog av sig hatten omedelbart när han kom in...

Kristoffer Lindh sa...

Knit-Marie: Ja, man vill ju alltid få med mer. Jag sa en del saker jag tyckte var smarta om Ebba von Sydow som inte kom med. Men men, jag är på det hela väldigt nöjd med inslaget. Jag får se till att fånga alla som tittar in på sidan efter programmet så jag kan sväva ut om könsroller och fotogenlampor för dem i alla fall.

Anonym 1: Tack så mycket. Jag älskar komplimanger.

Anonym två: På Café Petisan på Skansen. Ja, det var ohyfsat av mig att inte ta av hatten. Normalt sett brukar jag göra det när jag kommer in, men inte den här gången...

Kristoffer Lindh sa...

Lyxunge: Ja, det är inte så särskilt dyrt. Det man pröjsar för när man köper en lacoste-piké är ju inte att den är välsydd eller är av bra kvalitet, utan att det är en liten krokodil på den. Om man som jag, ändå hade sprättat bort krokodilen, kan man hitta mycket billigare kläder, ofta av högre kvalitet.