söndag 18 maj 2008

Flytthelgen

I går flyttade vi in allt bohag i nya lyan, det känns fantastiskt även om vi just nu, och säkert veckor framöver bor bland ett berg av flyttkartonger. Vill ni se bilder på hur det ser ut så kan ni kika på min kära sambos blogg, där ni också kan se en bild på mig i t-shirt, det är sannerligen få förunnat. I dag har vi kikat på en tjusig begagnad möbel som vi ska köpa senare i veckan, hur den ser ut och vilken slags möbel det blir, det får ni veta när den är på plats. Självklart kommer jag att berätta om allt spännande som händer med lyan, det kommer med all sannolikhet bli mer av en inredningsblogg en tid framöver. Jag kan hinta om att soffan passar riktigt bra i nya lägenheten, lamporna har ännu inte hittat sin plats, men det är på gång.

Nästa vecka inleds med att jag ska dra ut en visdomstand, men sedan blir det inredning för hela slanten... nästan, jag har en massa skola att göra också, flytten har gjort att jag hamnat lite efter. Men det löser sig nog.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag läser både din och tantens fina blogg. Ska bli jättespännande med mer inredning!

Anonym sa...

Speciellt om det är möbler som matchar klädstilen!

Kristoffer Lindh sa...

Det blir nog ganska matchande möbler. Kanske inte tidsmässigt, men stilmässigt. Vi kommer nog satsa på en hel del gammalt, men en del IKEA kommer av nödvändighet krypa sig in också. Nu låter det som att jag dissar IKEA, det gör jag inte alls, jag gillar faktiskt en hel del av deras möbler. Jag menar bara att vi inte har ekonomin att köpa till exempel ett matbord för tjugo papp.

Anonym sa...

Du i blå T-shirt?

Jag förvånande mig redan första gången - i april.

Kristoffer Lindh sa...

Du har rätt, och jag som inte ens tänkte på det. Det måste ha känts jobbigt att se den bilden ;)

Anonym sa...

Jobbigt inte alls, men förvånande efterom det var i samband med presentation av nya hattstocken (eller vad det nu rätterligen heter)
Tänker på Fantomen
"ibland går han ut......"

Kristoffer Lindh sa...

Ha ha. Jag och fantomen. Hattstock är dess rätterliga namn, men vill man vara ännu mer precis kan man säga brättesstock. Jag måste ha hömt bort vad jag hade på mig i min iver att visa upp den skönheten.