tisdag 20 maj 2008

Nedkortning av mustaschen

Om man inte läst rubriken skulle man kunna tro att jag med bilden nedan vill illustrera vilket berg av flyttkartonger vi lever i. Men så är inte fallet. Jag vill visa hur min mustasch ter sig efter att jag kortat av den en dryg centimeter på vardera ände. Nu undrar kanske någon varför jag fått för mig att göra det. Jo, anledningarna är tre:
För det första: Mustaschen var så gles längst ut så jag klippte ner den för att ge de inre stråna en chans att växa i kapp.
För det andra: Jag vill ha en snygg mustasch, och det innebär inte med nödvändighet en lång sådan. Det är lätt att fastna i tanken på att ha en så lång mustasch som möjligt. Men jag är inte säker på om jag tycker att den ska vara så mycket längre än på bilden om jag får vara ärlig. Ju längre den blir desto mer spex och desto mindre snygg kan jag tänka.
För det tredje: Man får inte fega så mycket, om jag inte klipper ner den nu kommer jag bli räddare och räddare om mina strån och pang, så har de växt ner till hakan.

Vad tycker ni? Ska den växa sig så långsom möjligt, eller blir den elegantare och mer sofstikerad när den är lite kortare

7 kommentarer:

Anonym sa...

"Det är lätt att fastna i tanken på att ha en sån lång mustasch som möjligt"

Väldigt rolig mening.

Unknown sa...

Jag tycker att den nog blir snyggast så den är nu, blir den för lång så kommer du antagligen bli kallad för Valrossen!

Mvh Herr Bladh

Kristoffer Lindh sa...

Carro: Ja, jag är en rolig person, det är därför jag skrivit en så rolig mening
Herr Bladh: Tack för peppen, jag tänker som du. Det är så lätt att det blir en grej av det snarare än en snygg sak.

Knit-Marie sa...

Risken med en för lång mustasch är att du måste ändra din stil i riktning mot kinesisk mandarin. Håll den kort!

Anonym sa...

ser bra ut och mer sofistikerat

Kristoffer Lindh sa...

Knit-Marie och Anonym: Då är vi på samma linje. Vi kör så här nu.

Julia sa...

Jag resonerar som så att man inte ska ha mer hår i ansiktet än vad som ser bra ut. Har man taskiga anlag för polisonger till exempel, spelar det ju ingen roll hur snyggt det i allmänhet är med polisonger, eftersom det ju måste göra sig med bäraren. Samma sak är det med mustascher. Nu är jag ju ingen mustaschfantast, utan är mer inne på friserade helskägg i olika varianter, men en gles mustasch är mest bara sorglig, och tenderar mustaschen att vara gles bör den hållas kort. Man kan ju inte spara ut huvudhår utan att toppa det emellanåt, samma sak gäller säkert för mustascher. Och dessutom måste mustaschen göra sig till ansiktet också. Jag tycker den där mustaschen ser klädsam ut på dig. Men varför ser du så trumpen ut? Passa på att dricka lite syrénsaft så kanske du blir gladare där i flyttstöket och tentaplugget. Apropå det kanske jag skulle återgå till mina skolböcker istället? :)