fredag 9 maj 2008

Kort och enkel fråga till Kronfågel.

Varför har ni inga KRAV-märkta produkter?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har du läst den här artikeln i DN? Den talar sitt tydliga språk, att ingen efterfrågar det tyvärr. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=766047

Anonym sa...

är det nu jag ska börja passa mig för vad jag bloggar om med tanke på att de jag skriver om verkar kunna hitta mig. nåt särskilt tyskt brädspel du rekommenderar och var man får tag på det?

Kristoffer Lindh sa...

Stina: Jag antar att det är orsaken. Men jag tycker inte att det spelar någon roll. Det är lika oansvarigt att föda upp oekologiska kycklingar för det. Kronfågel måste ta ansvar för sin köttproduktion, och det ansvaret är helt oavhängigt efterfrågan.

karin: Det var inte mening att skrämmas. Men det är så roligt när andra man inte vet vilka det är skriver om en. Mina spelrekommendationer varierar ofta beroende på hur avancerad nivå man vill börja på. Jag tror att alla klarar även de svåraste, men det kan ändå kännas skönt att ta det soft i början. Men här kommer tre rekommendationer beroende på hur hardcore man är, spelen kan man hitta på SF-bokhandeln i Gamla Stan i Stockholm eller Dragon's Lair på Kungsholmen, bor man anorstädes kanske jag kan ge andra tips beroende på var man bor:

Lätt: Pingvin
Medel: Mykerinos
Hardcore: Puerto Rico

Alla dessa spel finns på Svenska.