söndag 13 juli 2008

Mina löskragar

Här är de olika löskragar jag samlat på mig senaste året, eller snarare hälften av dem eftersom jag har dublett av nästa alla. De två längst till vänster kom med två skjortor, liksom den näst lägst till höger. De tredje från vänster är min första stela krage och måste kemtvättas och blir smutsig jättesnabbt, så den är jag lite ovillig att använda. Den som avänds mest är den rundade kragen, nummer fyra på bilden. Den är stel och kan maskintvättas. Dessutom är det ju galet snyggt med rundade kragar. Längst till höger ligger mi senast inköpta krage, en mjuk ståkrage.I dag ska Carro fira födelsedag och då måste jag ju ha en fin löskrage. I dag blev det den mjuka ståkragen. Tjusigt, om jag får säga det själv. (Notera att kragen längst till vänster är den som kom med skjortan jag i dag valt att bära).

7 kommentarer:

Ung tant sa...

Vad snygg du är baby. Puss från ön. Nu går jag till vassgrundet.

Maria ♥ sa...

Jättetjusigt! Brukar du ha kravatt till ståkragen också?

Kristoffer Lindh sa...

Maria: I dag hade jag victoriansk fluga, och det är väl det jag oftast har, men kravatten åker på ibland också. Jag har haft svårt att hitta snygga så jag har bara en.

Anonym sa...

hade en vän som du en gång i tiden.
han var underbar.
läste kapten stofil och rökte pipa.

jag blev nästan kär i honom.

Anonym sa...

jag heter mathilda förresten.
min blogg heter dalberg.webblogg.se

jag är lite tant.
samlar på gamla klänningar som hänger överallt på väggarna i mitt rum.

Kristoffer Lindh sa...

Hej Mathilda. Gamla klänningar är grymt, jag önskar ibland att jag klädde i det, men å andra sidan klär jag ju bra i skjorta och fluga...

Det var länge sedan jag bläddrade i kapten stofil, kanske ska kolla upp den igen.

torbjörn sa...

Hej!

Vet inte hur du förvarar dina fina löskragar men om dom inte redan har en värdig boplats så vill jag tipsa om den vackra och till synes praktiska lilla lådan en bit ner på följande länk:

http://www.fogeyunlimited.co.uk/acatalog/Vintage_Accessories.html

Småtrevlig sajt med en del fina underkläder bland annat, om du inte redan hade koll på den.