fredag 1 februari 2008

Om strumphållarnas förträfflighet

Snubblade över en jätterolig forumtråd på flashback där de diskuterar min blogg, och givetvis blir jag väldigt smickrad av alla kommentarer. Men många tycker att strumphållarna är en klar överdrift och att moderna strumpor minsann har fungerande resår. Jag har varit lite ospecifik i mitt inlägg. Strumphållarna använder jag till knästrumpor. Och jag lovar att kyssa fötterna på den som hittar ett par moderna knästrumpor åt mig som håller strumporna uppe. De hasar ner hela tiden vilket är väldigt enerverande, men strumphållarna råder faktiskt bot på det. Nu kanske man vidare tycker att knästrumpor är en överdrift också, men dels är de ett måste om jag har knickers, dels är de väldigt sköna, förutsatt att man har strumphållare och dels slipper man visa sin håriga ben när man sitter med benen i kors, vilket jag har för ovana att göra.

3 kommentarer:

Anna-Karin sa...

haha! de gillar dock inte dina politiska åsikter. är du för radikal eller för oradikal måntro? =)

Kristoffer Lindh sa...

Min teori är att jag inte är nyliberal och det kanske inte gillas. Jag pratar mycket om ansvarstagande och tvingande strukturer och många liberaler gillar inte att man tar hänsyn till sådant i sin ideologi... Kanske kan det vara något sådant? Men jag blir hellre dissad för mina åsikter än mina strumpeband.

Knit-Marie sa...

Knästrumpor är ett absolut måste enligt Magdalena Ribbing. Maken har varit på kurs där hon ondgjorde sig över de delar av håriga ben som annars syns när herrar sitter och byxbenen åker upp. "Fy för krusbär!" lär hon ha sagt.
Själv minns jag en annan sorts strumphållare - livstycket. Ja jisses, det var 100 år sen. Märker när jag kollar det s.k. nostalgiinlägget ovan, att det som är länge sen för dig, var 'igår' för mig.