onsdag 12 november 2008

Fira hattens dag den 23:e November!

Söndag den 23:e November är det St Clemens dag, han är hattmakarnas skyddshelgon och därför har den även utsetts till hattens dag. Och hattens dag är ju i sanning något som måste firas!

Vi ska fira med brunch på Rival klockan 13 och givetvis är alla som gillar hattar välkomna. Priset för brunchbuffén ligger på 235 spänn och dresscode är givetvis hatt. Känner du peppen så kan du antingen säga det i kommentarerna nedan, annars kan du ringa Rival och be dem utöka Kerstin Carlefalks reservation. Hör du av dig till mig vore det bra om du gör så innan måndag så att jag hinner fixa med bokningen. Det ska enligt uppgift vara svårt att få plats om man inte förbokar så jag kan inte garantera plats om ni är sent ute.

Känner man peppen men saknar passande hatt kan man maila mig eller kommentera nedan så kan vi försöka lösa det, jag har en och annan hatt till utlåning.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ja det var väl första gången jag som trogen västkustbo önskade jag var östkustdito. :)

Anonym sa...

Jag hade gärna kommit, men jag ska fira min mormor som fyller 89 som fyller år den dagen och som faktiskt har varit modist! Fantastiskt samanträffande! Hon blir nog väldigt glad om jag kommer till henne i hatt.
Ha en trevlig hattdag!

Anonym sa...

Är bjuden på söndagsmiddag den 23:e och lovar att taga på mig en hatt när jag går dit (samt förhoppningsvis även när jag går hem).