fredag 3 oktober 2008

Herpes Simplex

I dag kände jag mig i alla fall tillräckligt frisk för att ta mig ut lite grann, och det var ju tur eftersom Mia hade bjudit med mig på releasefest för Barbro Lindgrens nygamla bok "Nu är vi gorillor låtsas vi". Men bara för att livet inte ska bli helt angenämt när man blir frisk så har det kommit på att precis när febern släpper så ska man få herpesblåsor på läpparna. Och givetvis var denna tillfrisknad inget undantag. Ja ja, det är ju inte så att världen går under för några blåsor näs man ska träffa sin stora idol, men lite irriterande är det nog ändå. Hur som helst så blev festen väldigt trevlig och Barbro läste högt ur boken, den var riktigt schyst.

Efteråt käkade vi dim sum i gamla stan, bland annat ångkokt komage, det var spännande, men vi glömde fråga vilken av komagarna det var.

2 kommentarer:

Deliana sa...

Så länge det bara är lite blåsor är det ju genomlidligt i alla fall. Jag får inte munsår när jag är sjuk, jag blir sjuk AV mina munsår istället. Minsta tecken på sår och jag vet att jag inom några timmar kommer ha närmare 40 graders feber och är däckad i en vecka. Skatta dig lycklig. ;)

Kristoffer Lindh sa...

Usch, det låter inte alls kul.
Mina blåsor känns mer så djävla typiska än outhädliga.