onsdag 23 januari 2008

Strumphållare

Äntligen har jag införskaffat strumphållare. Nu är jag officiellt gubbe. Men det är inte bara gubbigt, det är faktiskt vansinnigt praktiskt också.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag får lite obehagliga vibbar. Återkommer när jag spårat dem.

Kristoffer Lindh sa...

Gör det. Spännande att du får det.

Anonym sa...

Herregud. Fy sata vad fånig stil du har, inte "fräck" eller stilig på nådig sätt bara fånig och töntig, eller är det pinsamt nog jag som missfröstått allt och det hela är ett skämt??

Kristoffer Lindh sa...

Anonym. Jag vill absolut hävda din rätt att tycka att jag har en ful och fånig stil, men du understryker bara min uppfattning att i ett samhälle som inte tollererar indiviualism behövs sådana som vågar gå sin egen väg. Enda syftet med inlägg som dina är att göra folk ledsna och osäkra på sin stil. Jag har väldigt svårt att se vad man får ut av det, att du sedan inte vill skylta med ditt namn är i och för sig förståeligt eftersom jag antar att du själv förstår att det du håller på med är dumheter, men det ger ju inte direkt något sting i din kommentar.

Anonym sa...

Jag måste säga att jag älskar din stil, samt din inställning. Jag försökte länge få mitt ex att skaffa strumphållare medan vi var ihop men han nappade aldrig på den idén. Tyvärr!

Anonym sa...

Cool stil du har, gillar den verkligen. Skulla gärna hakat på, kanske inte med alla plagg, men en del, som tex gulduret (som jag förövrigt undrar vart du köpt. Ellar är det ervegods? :P).

Kristoffer Lindh sa...

Tack så mycket. Uret är faktiskt köpt på Clas Ohlson för 150 spänn. Det har slutat funka nu så jag antar att det inte var någon höjdarkvalitet, men jag ska nog köpa ett lite finare vad det lider.

William sa...

Får man ta och fråga vart dessa införskaffades?

Kristoffer Lindh sa...

Jag köpte dem på Engströms trikå på Scheelegatan i Stockholm.